Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

luni, noiembrie 12, 2007

Reteta romanului perfect

Nu e foarte greu sa fii roman, tot ce trebuie sa faci este sa detii ingredientele speciale, ca sa fii recunoscut pana si dupa miros, peste tot unde va duceti. Aceste ingrediente sunt : nesimtirea, ingratitudinea, orgoliul, proasta crestere, lipsa de bun simt, atitudine de superioritate, limbaj de cartier, iar ca actiuni, furtul, violul, bataia. Dupa amestecarea toturor acestor elemente, produsul se lasa la crescut intre 18 si 20 de ani. Semnele reusitei acestei inedite retete sunt : O gura spurcata, un tupeu iesit din comun si un personaj hidos.
In cazul aparitiei unui roman cu bun-simt, fara orgoliu, inversul celui enumerat mai sus, inseamna ca ati dat gres si ca atare veti fi pedepsit de inalta societate.
Nu raspundem pentru complicatiile ulterioare !
Data expirarii este inscrisa in cutia craniana pe partea interioara, asadar nu puteti sa o cititi, ne pare rau, greseala de fabricatie !

Niciun comentariu: