Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

duminică, noiembrie 11, 2007

Romania neanderthaliana

Tara lui Papura Voda, cunoscuta si sub numele de Romania, a ajuns sa adere la o structura foarte importanta numita Uniunea Europeana, dupa lupte ce au durat cativa ani buni, am intrat si intrati suntem ... Intrati de altfel, ca ne facem de macao, "hauz tiganii ucide si ei" ... pe unde apuca, romanii mai fura si ei o masina, ca asa e romanul, improvizeaza pe moment, Cioroianu ne propune sa facem lagare in Egipt pentru tiganii infractori, iar Tariceanu, mai ... a cam albit de cativa ani incoace, ceea ce rezulta ca Basescu dauneaza grav sanatatii, in cazul aparitiei simptomelor de migrena acuta si ambitionare de a nu-ti da demisia, consultati-l pe Dinu Patriciu.
Intre timp, romanasul nostru mioritic, merge pe niste strazi "ultra moderne" isi baga tot ce are, si-si scoate tot ce-i ramane, jura pe toata familia pe care n-o are inca, si scuipa de la cuvinte pana la ... materie prima, daca ma intelegeti.
Plozii, sunt pe drumul cel bun, parintii sunt un model perfect pentru ai lor copii, hai sa ii analizam : Au telefoane mobile din minim clasa a V-a, ca sa fie la moda, au bani, cat eu nu visam sa am la varsta lor, au tot ce-si doresc, ma injura pe mine, la varsta mea, iar urmarea peste cativa ani ar fi ... PAC PAC, esti omorat de un astfel de specimen.
Trist, asta e Romania, ganditi-va ...

Niciun comentariu: