Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

joi, noiembrie 01, 2007

Sportul dezastru

De curand am aflat ca 3 boxeori romani au fost arestati, cand s-au gandit sa fure si ei dintr-un magazin de articole sportive ... Ingenios nu ? Rezultatul ? Simplul fapt ca iar am ajuns sa fim in centrul atentiei si ca in majoritatea cazurilor, nu bine ...
Acum se vorbeste de calificarea Romaniei la Euro ... adica chiar voiam sa spun WOW, ce mai calificare ... am castigat cu Olanda cu un noroc ce nu se vede nicaieri, am jucat prost si am castigat, mare victorie intr-adevar ... a venit meciul cu Luxemburg, in care am aratat o incapacitate dificil de imaginat si descris ... cam asta e echipa nationala a Romaniei, ne lipseste chiar si acum dupa multi ani maturitatea, spiritul si mentalitatea.
Cat despre echipele romanesti din competitiile europene ? Ce mai e de spus ? Suntem penibili ... am o preferinta a unei echipe din Romania, chiar din Bucuresti, dar nu-i voi pronunta numele, in orice caz, granzii Bucurestiului, sunt piticii Europei, Euro Cfr, e pana la urma doar Cfr Cluj, fara Euro, iar Otelul s-a topit de tot, dar fata de Cfr chiar a jucat fotbal.
Cat despre unica echipa ramasa in Europa si anume Steaua ... exista un om acolo ce distruge echipa incet si sigur, si numele lui este Becali, Gigi Becali.
Acum sa ne gandim, n-avem baza materiala la aproape niciun sport ca lumea, exista oameni ca Becali care denigreaza sportul romanesc, pac pac daca m-ati inteles ... avem de asemenea guvernanti, lipsiti de creier, si mai suntem foarte dotati in existenta unei multimi de cretinitati, cretini si multe alte apelative, suntem ETERNI ... oh da ...

Politica fulminanta romaneasca

FELICITARI CONDUCERII ACTUALE A ROMANIEI - ATI AJUNS SA MA SCARBITI
Romania, o tara cu o istorie mai lunga de 2000 de ani, daca ar fi sa se faca niste analize nu tocmai detaliate, multi ar stii ca ne tragem din traci ... si totusi sa ne gandim, avem o tara foarte mare, o populatie de 22 milioane locuitori, viabili sau mai putin viabili, fizic sau psihic, insa cam asta e cifra de care inca se vorbeste, desi ne imputinam dramatic.
Perioada de apogeu a Romaniei ? Anii 1930-1944, desi in 10 ani din aceasta perioada am fost condusi de un rege sa-l numesc cel putin excentric, in acei ani Romania a fost tratata cu foarte mare importanta, a fost una dintre primele tari care a trecut peste marea criza economica, aveam de altfel o economie puternica, eram o tara respectata.
Si acum sa revenim la prezent, ce este Romania acum ? Este o tara la fel de minunata, guvernata de oameni ce cauta evident, dupa cum majoritatea stiti sa isi faca vile, piscine si altele ... de parca s-ar duce cu ele in mormant, cum spuneau si cei de la Ca$$a Loco ... " Eterna si fascinanta Romanie " - eterna si fascinanta insa ... din pacate am ajuns sa fim fascinanti pentru coruptie, mizerie, proasta crestere, atitudine lipsita de multe parti care ar trebui sa ne onoreze in Europa.
Am aderat la UE, pentru cei ce nu stiu Uniunea Europeana ( hello ... copii ce fac parte din generatia Mc, Cola si Messenger, ca asa e cool ) si la nici macar 1 an de la aceasta minunata aderare, sunt pe cale sa se activeze clauze de salvgardare ... cea mai importanta fiind cea din justitie, mie unul mi se pare trist, pentru ca nu sunt doar roman in buletin, ci simt romaneste. Vin alegeri europarlamentare, m-am uitat si eu la televizor si am vazut niste INAPTI, mai bine il trimitem pe un celebru primar din Bucuresti sa ne reprezinte acolo ... de asemenea vin alegerile pentru referendumul unui vot uninominal atat de discutat incat nici nu mai are importanta, deoarece va fi un referundum CONSULATITIV, adica noi vom fi sa zicem de acord cu introducerea votului uninominal, iar prea maritii nostrii deputati si senatorii, nu vor aproba introducerea votului, deci se va demonstra ca poporul nu reprezinta nimic, iar ca de obicei vom face alegerea intre doua rele, cum a fost in cazul din 2000, lupta dintre Vadim si Iliescu si evident ca a castigat Iliescu, "mai draga" si "mai animalule" - adresat actualului primar al Constantei domnul Mazare, si nu a castigat din simpatie, ci doar din alegerea unui rau mai mic, sau cel putin asa se considera ...
Dupa ce ca am avut aproape 50 de ani de comunism alti 18 tinuti pe loc ... au venit liberalii la conducere, sa distruga Romania de tot.
Sper ca articolul asta sa va dea de gandit. :-)