Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

duminică, noiembrie 25, 2007

Deby chinuit

Un nou derby Steaua - Dinamo s-a desfasurat ieri la orele 20:30, doua echipe ce s-au intalnit intr-un moment de criza. Steaua se afla inaintea meciului pe locul 7 si Dinamo pe 5, iar in urma meciului direct s-a produs rocada. A fost un derby de nota 5, Steaua a jucat de 6, iar Dinamo de 4, nu a avut niciun sut pe poarta, a fost dominata de la un capat la altul de echipa din Ghencea. Pe de alta parte nici Steaua n-a impresionat, insa a fost mai daruita si mai capabila. Cei mai buni oameni ai Stelei au si fost cei decisivi, Dica si cu Neaga s-au jucat cu defensiva dinamovista, iar in minutul 67, ultimul dintre ei l-a invins pe Lobont cu un sut cu piciorul stang. A fost o lovitura dupa care Dinamo de abia a mai reusit sa iasa din propria jumatate.
Urmari, Borcea a plans in loja, scaunul lui Zenga se clatina serios, Lacatus a castigat primul lui derby ca antrenor, iar Steaua a revenit in lupta pentru titlul si Dinamo a cazut din aceste calcule.
Mai sunt totusi destule etape, se vor disputa si primele doua etape din retur in 2007, astfel vom vedea ce urmeaza. :-)