Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

marți, noiembrie 06, 2007

Romanii de peste granite ...

Si eu ca tot omul ma intreb ... Ce se intampla oare cu romanasii nostrii ? De curand un rrom, cu cetatenie romana, a violat, batut aceste actiuni avand ca urmare decesul persoanei respective, o femeie, fara nicio vina, insa asta e situatia.
In timpul in care Fiorentina a avut meci cu Lazio Roma, pe Olimpico, respectiv stadionul lazialilor, Mutu a fost facut " tigan jegos " - sincer m-a cam deranjat treaba asta. Oare de ce s-a facut atata valva pentru un rrom, care intr-adevar a facut o crima ... insa totusi, de ce se tine cont de nationalitate ? Cand Teo Peter a fost omorat in urma unui accident ... s-a tinut cont de nationalitate ? Hmm ... nu, ba chiar a disparut ca magarul in ceata respectivul.
Urmeaza alegeri in Italia, politicienii italieni, au cautat oarecum sa impace si capra si varza ... zicandu-le ceva italienilor si cu noi au fost diplomati ca na ...
Ieri, l-am auzit pe Robert Turcescu, in momentul in care suna la consulatul Romaniei si ... CE SURPRIZA, intr-o astfel de situatie in care ne aflam, nimeni nu a raspuns, nu vi se pare penibil ?
In concluzie ... totul este penibil, Romania a ajuns sa fie tratata de Europa fara niciun fel de interes ... nu mai avem niciun cuvant de spus, iar romanii, sunt considerati tigani, violatori, talhari, criminali ... sincer, nu prea ma regasesc in situatia asta. Voi ?

"Europarlamentari"

Vad o multime de afise electorale, evident pentru mult discutatele alegeri europarlamentare, niste alegeri care le-am tot prelungit, pentru tot felul de motive stupide si infantile ... ma rog, momentul zero barat se aproprie ... iar afisele a doua partide m-au lasat perplex si anume ale PNL-ului si evident ca nu putea sa lipseasca PNG-ul din schema. In cazul PNL-ului mesajul e unul foarte bine ales, care ar trebui sa atraga votantii ... insa pe mine ma bufneste rasul si ma scarbeste acest mesaj, pentru cei ce nu stiu : "EU promovez Romania. Tu ? " ( EU de la UE evident, pentru cei ce nu v-ati dat seama .) Cat despre PNG ... mesajul suna in felul urmator : " In Slujba Crucii si a Neamului Romanesc " ... aberant nu credeti ? In primul rand ... vine razboinicul luminii "pac pac apare el pe afisul electoral m-ai inteles ? " alaturi de acest slogan ... in al doilea rand ... de cand " neamului " si "romanesc" se scriu cu litera mare ? In fine ...
Doar ma intrebam ... Mergeti la vot ? Daca da, cu cine votati ... ca eu serios vorbind acum, nu prea identific nicio persoana capabila sa ma reprezinte.

Furnicile robotizate

Am plecat cu un troleu penibil, cu un sofer care mergea asa incet incat sa nu cumva sa i se rupa lucrul muncii, si m-am intors cu metroul ... ce am observat pe acolo ? Foarte simplu. O aglomeratie greu de explicat sau si mai greu pentru a fi descrisa, fete scarbite, cateva zambete ici si colo, inghesuiala tip "sunca presata", copii de origine rroma ( apropo, asa se scrie nu "roma" ) care puteau fi comparati cu niste cimpanzei prost educati ( nu sunt nici rasist, sau xenofob, insa asa era ). Si totusi ... ne miscam ca niste furnicute, ici colo, pe unde avem treaba, deseori ne enervam, injuram, impingem ... eh ... de ieri am renuntat sa ma mai enervez, iar sa injur si sa imping, nu a fost niciodata cazul ...
Unele persoane mi-au spus ca ar trebui sa fiu mai acid in articole ... unii mi-au spus ca sunt pesimist ... celor din categoria a II-a le-am spus ca detaliez doar realitatea ... ce sa relatez ? Hihi ... sunt numai marmote care ne dau Milka la coltul strazii, ursii ne cara sacosele pline cu bunatati date gratis, iar vacuta ne imbie cu un lapte proaspat in fata usii blocului sau casei ... FITI SERIOSI ... nu e un vis ...