Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

joi, noiembrie 15, 2007

Eterna Romanie si desigur si fascinanta

O noua hiba a aparut. O noua cretinitate s-a ivit. Intr-o Romanie in care oricine face absolut ce vrea, intr-o Romanie in care se fura, cum se bea apa, aflam cu stupoare, ca noi, toti, saraci, sau cei care traiesc bine, platim unor incompetenti 25 de milioane pe luna ... asta in conditiile in care, pe ale lor declaratii de avere apar niste sume impresionante in conturi, masini ultra luxoase, dar le lipseste demnitatea ...
Demnitarul, ar trebui sa aiba demnitatea si totusi, domnul deputat Relu Fenechiu, in ciuda faptului ca sa spun asa, o duce binisor, si el acolo, in loc sa-si plateasca singur camerele de hotel in Bucuresti, a preferat sa le plateasca statul ... sa nu ma intelegeti gresit, nu este nimic ilegal, doar ca este o alta aberatie intr-o tara de asemenea aberanta ... Deputatul PNL Iasi Relu Fenechiu nu este singurul care profita de banii statului.
Poti sa-i acuzi pe saracii deputati si senatori ca se plimba, beau, mananca, chiar si dorm pe banii nostrii ? Nu, nicidecum, sunt o adunatura de oameni cinstiti, cu onoare, cu demnitate si cu bun simt ...
Romania, unde te indrepti ?
PS : Vizitati www.catavencu.ro

Critica de film

Intr-o lume dominata de tot ce inseamna tehnologie, calculator, televizor etc ... am vizionat 2 filme fantastice.
Ratatouille, o productie geniala in viziunea mea, ambitia unui simple vietuitoare, de a reusi, de a nu ceda in fata a ceea ce-si doreste, geniala abordare, minunate replici, super actiune.
Morala : Niciodata nu inceta sa-ti urmezi visul, indiferent de care este acela.

The Heartbreak Kid, abordare interesanta, actiune ambigua, poveste ce prinde la tineri, dar, ceea ce pot sa spun ca nu mi-a facut placere sa vizionez, a fost sfarsitul filmului, morala de la sfarsitul filmului contravine cu un principiu general l-as putea considera si anume : Faci o greseala, nu o mai repeta.
Morala filmului per total : Niciodata nu este prea tarziu sa spui : Te iubesc !

Va recomand cu caldura aceste doua filme, pentru cei ce nu le-ati vizualizat inca. Voi mai reveni cu asemenea articole. :-)