Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

luni, noiembrie 19, 2007

Romania sau Rromania ?

Ma framant indeajuns de mult pe treaba asta, toata nebunia a inceput de cand pe masini, la numarul de inmatriculare al acestora aparea ROM. Mie unul mi se pare stupida situatia existenta. Pe langa faptul ca prea instarita, nobila si ilustra noastra clasa politica, care de fapt este un conglomerat de incompetenti, care fac declarati iresponsabile, vezi cazul Bogdan Olteanu ( presedinte al Camerei Deputatilor, membru PNL ), Adrian Cioroianu ( actual ministru de externe, membru PNL ) si au mai fost cazuri, pe langa toate aceste lucruri, cetatenii romani, atat rromi si cat si romani pur si simplu fac tot felul de actiuni peste hotare care nu fac cinste Romaniei.
Ideea de baza este ca tara este Romania, cu diferite minoritati ce alcatuiesc populatia ei si printre acestia se enumera si rromii, maghiarii, etc.
Asadar, cred ca mai presus de toate trebuie sa ne schimbam intreaga clasa politica de jos pana sus, dar ... cu cine ? Este o situatia care ar trebui sa va puna pe ganduri si in perspectiva alegerilor europarlamentare.