Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

luni, noiembrie 05, 2007

Bucuresti & Romania

Traim in capitala unei tari care ar trebui sa aiba o importanta majora si ar trebui sa fim mandrii ca suntem bucuresteni ... eh ... doar ar trebui. Avem numai primari alesi pe spranceana ... avem un primar care, oare mai trebuie sa-l descriem, adica ... care este, el ... m-ai inteles voi, aveam iar un Videanu, care pe soare, sau pe ploaie e tot timpul cu zambetul pe buze, oare ii merge asa de bine la primarie ? Ca de rezolvat problemele orasului mai greu asa ... Un mesaj : Hai Adrieane mai cu talent ... te rugam, ca zici ca suntem comuna Bucuresti.
Se zvoneste o suma record pe care cineva, a primit-o de la altcineva ca spaga, in cazul Bordei, nu o voi mentiona, ca sa nu va speriati, insa asta facand o legatura cu articolul trecut.
Pe cine mai alegem noi ? Ca eu sincer, m-as alege pe mine, ma gandeam mai in gluma mai in serios, ca daca Becali iese presedinte, il pune pe Nicolita, ministru de externe, pe Smarandescu ministru de interne, si pe Dica la educatie, iar Goian la sanatate ( asta daca nu ii vinde pana la iarna sa faca si el acolo de o shaorma ).
Intre timp, Romania stagneaza, bastanii ce ne "conduc", ma rog, ne tin pe loc, se imbogatesc, foarte tare, ma gandeam sa-mi fac ferma de marmote, va bagati ? :-)

Romania : Tara tuturor posibilitatilor

De ce titlul acela ? Simplu ... nu America este tara in care este totul posibil, ci Romania. Argumente ? La fel de simplu, banul face legea in Romania ( sau in cazul lui Remes, palinca si carnatii ), unul din motivele pentru care am ajuns sa fim niste fiinte nesemnificative, iar Romania sa fie tratata de UE ca o tarisoara insignifianta, este coruptia. Un altul, mizeria romaneasca, educatia, stilul de viata, lipsa de chibzuinta, lipsa de civilizatie si pot continua tot asa.
Pe zi ce trece Romania isi face o "reclama" trista peste tot in lume, ba prin sport, ba prin crime, ba prin jafuri, ba prin actiuni ridicole, ba prin gafe memorabile. Suntem pe drumul cel bun, nu-i asa ?