Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

marți, noiembrie 20, 2007

Casnicia perfecta

In urma a catorva ani de gandire profunda am ajuns la o concluzie care poate va va fi familiara sau va fi surprizantoare.
Casnicia perfecta este cea de tipul in care cei doi soti au si unu sau doi copii, dar fiecare isi traieste viata in privat, neinteresandu-se de ce face celalalt, etc. Mie unul mi se pare o cretinitate absoluta. Ma rog, eu cum sunt un idealist ma gandesc ca daca ai o relatie, o simpla relatie, sau dupa esti logodit, casatorit, sa fii fidel respectivei de langa tine, dar ma rog, na asta sunt eu, oi fi degenerat sau sunt pe cale de disparitie.
Asadar, va dau un sfat pretios : pentru barbati preschimbati-va in Al Bundy si pentru femei preschimbati-va in Peggy, poate asa veti aprecia cu adevarat casnicia sau orice fel de relatie ... Sau ... ?:-)

Tipic romanilor

Iar o sa fiu acuzat ca am ceva impotriva romanilor, dar na ... ma simt responsabil sa o spun. Romanii sunt cel mai "funny" popor din lume, ca sa nu zic mai mult, atat de funny incat imi vine sa plang si sa rad alternativ. De ce romanului ii place sa se complice ? Nici macar nu generalizez, dar cam asta vad peste tot, chiar si in viata mea. Subiectul articolului este unul simplu : Bulgaria 1-0 Romania --> Am cazut in a treia urna valorica --> Posibila grupa : Romania ; Olanda ; Italia ; Franta. Si asa imi pun o singura intrebare ... castigam vreun meci la europene ? Romanului cand ii este bine, tine sa dea cu piciorul la ce are, iar dupa zice : Ce-ai bre ? No ... am avut ghinion, nu a fost vina mea, a fost vina lui.
Asta e mentalitatea romanilor, intr-o Europa in care pana si ungurii si bulgarii au alta mentalitate ... ganditi-va la asta, tari cu care noi ne comparam nu demult ...

Imperialismul romanesc

Intre timp, al nostru vecin di peste Prut, si anume presedintele Republicii Moldova, a facut o noua declaratie bomba, dupa una care m-a zguduit destul de mult si m-a facut sa si zambesc amar si anume : "Limba moldoveneasca este mama limbii romane", a urmat " Romania este ultimul imperiu in picioare" si mi-am zis ... oh da, romanii cel mai expansionist popor, toti au venit calare pe noi, dar noi de fapt am vrut sa-i cucerim, turcii ne-au ocupat, dar de fapt, Istanbulul era capitala noastra, rusii la fel ... O putea sa scoata cretinitati mai mari de atat? Limba moldoveneasca nu exista tovarase Voronin, voi nu vorbiti moldoveneste, voi vorbiti romaneste cu accent MOLDOVENESC. Si ca sa il introducem intr-o vorba, scandare cum vreti sa o numiti ... Lasa-ne, lasa-neeeee.
PS : Nu ii place sa i se bage cu japca de catre Romania a unor decizii etc, dar de la mother Russia e mai bine, rusii sunt mai gentili.