Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

vineri, noiembrie 02, 2007

Cotidian

Ca sa nu devin monoton, m-am gandit sa va tin la curent cu niste date despre zilele urmatoare.
Avem urmatoarele concerte :

·> Parcul Crangasi 3 Noiembrie 20:00

·> Coyote Cafe 2 Noiembrie 22:30
·> Coyote Cafe 3 Noiembrie 22:30
·> Coyote Cafe 8 Noiembrie 21:00

·> Parcul Crangasi 2 Noiembrie 20:00

·> Arenele Romane 3 Noiembrie 20:00

·> Cotton Club 8 Noiembrie
SURSA : www.sapteseri.ro

Cat despre filme :
1) Transfer de captivi ( Rendition ) - un thriller avanpremiera la H Multiplex - regia Gavin Hood
2) Jurnalul unei dadace ( The Nanny Diaries) - o comedie cu tente dramatice si romantice - avanpremiera la H Multiplex - regia Shari Springer Berman, Robert Pulcini
3) Resident Evil - Disparitia ( Resident Evil: Extinction) - Actiune,Horror,SF,Thriller - premiera la H Multiplex - regia Russell Mulcahy
4) Cat dureaza o casnicie (The Heartbreak Kid) - Comedie,Drama,Romantic - premiera H Multiplex - regia Bobby Farrelly, Peter Farrelly
SURSA : www.hmultiplex.ro

Va tin la curent :-)


Generatia de "aur"

Ce va fi Romania peste 10 ani ? Hai sa zicem chiar 15 ... La varsta mea ma cam gandesc la asta, desi o fac inutil, stiu asta, insa ... ma uit la personaje de 20 de ani, fete care urla pe strada ca descreieratele " Auzi fataaaaaaaaaaaaaa, m-a sunat prietenuuuuuuuuu" ... oh da ... vad de asemenea copii de clasa a VI-a care ma injura de mama ... pur si simplu, fara niciun motiv, vad ceva ce mi se pare inacceptabil, tineri ce se iau la bataie cu batrani, tineri cu multe cuvinte obscene in gura in mijloace de transport si pe strada si ma gandesc ... oh da .... daca astia sunt copii, cum sunt parintii ? Asta e ceea ce eu numesc generatia alcatuita din 3 elemente : Mc, Cola si messenger. Ca e cool sa stam pe "ciat" sa zicem asl pls, si ma rog, multe alte prescurtari, foarte inventive, nu am cum sa zic ca nu, insa e totul o DEMENTA. O iesire duminica-n familie se rezuma la ... " Hai la Mc, sa luam un BigMac, mama ia McFish, ca e femeie ... restul mancam acolo, ca are gust bun " ... "si bem si o Cola, ca e racoritoare. " Si dupa aia sa nu va intrebati de ce aveti probleme cu ficatul, stomacul alea alea ... Foarte trist, insa na ... asta e lumea in care traim.
Va sfatuiesc sa nu fiti visatori, ci doar pragmatici, obiectivi si sa va vedeti de viata voastra, ca sa nu ajungeti niste roboti, sau sa va incadreati in generatia Mc, Cola si messenger ... Succes.

Oameni si oameni

Oare Matrixul a fost doar un film ? Parca intreaga lume e trasa la sablon, mergi cu autobuzul, tramvaiul, metroul si evident pe langa bine cunoscutii cersetori autohtoni "Sa va dea Dumnezeu sanatate", vad numai oameni mohorati, scarbiti si obositi parca de o rutina ce ii stoarce de orice chef de viata, cateodata mai se si nimeresc niste piese la radio care creaza o ambianta perfecta pentru o scarba generala. Interesant nu ? Si ii mai auzi pe Carcotasi, cu ale lor glume de la un Kiss Fm intr-adevar unic, iar prin mijloacele de transport in comun mai zaresti cate un zambet si parca te gandesti ca nimic nu e pierdut. Dar, ajungi acasa si dai si tu ca omul pe Realitatea Tv, il vezi pe un Tariceanu, care se joaca cu bugetul, hihi, ce dragut, il vezi pe un Geoana, care azi zice ceva, si maine zice contrarul, un Vadim, ce ne face pe toti limbrici si un Becali, care hmm ... e Becali, niciun comentariu in plus.
Asadar, daca aveti un moment in care va simtiti bine, nu ezitati sa zambiti, sa faceti o gluma, sa va "simteti" bine, cum probabil ar zice Vanghelie, ca poate si voi veti ajunge ca toti acesti oameni ai rutinei intr-o zi si totul va fi o mare neagra.