Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

luni, noiembrie 12, 2007

Lauda

Intr-o lume fascinanta, urla modestia-n mine, vrea sa iasa, ma mandresc cu ce am, dar nu plang dupa ce n-am. Ia ganditi-va si incercati sa si intelegeti. Oare de ce omul se preteaza la strictul necesar, oare de ce vrea sa ramana la aceea stare de incompetenta absurda ? Pentru ca omul este prin natura jenant, eu unul vreau sa ma perfectionez, unii imi pun piedici, si ca sa dau dovada de inteligenta, ii evit, fara sa caut sa le fac rau. Dar oare cati sunt indeajuns de instruiti si inteligenti incat sa lase de la ei ? Pentru ca ma uit in jurul meu si vad numai rebuturi. Cateodata e bine sa nu renunti la ideile si conceptiile tale, sa nu incerci sa te schimbi, pentru nimeni, pentru ca cine te doreste, te doreste asa cum esti, asta am invatat de curand, na belea, pana cand nu m-am lovit, nu am inteles.
Si totusi, marmota pare fericita sunand la oameni sa ii intrebe ce ar dori in ciocolata, ursul de asemenea e fericit ca amesteca in ciocolata, iar guvernantii sunt fericiti ca fura in nestire. ONE HAPPY FAMILY !!! Sunt un tip realizat acum, nu credeti ?:-)

Tot el face diferenta - romanasul

Confuz, sunt in aceste momente. M-am uitat mai devreme la nimeni altul si extravagantul Mirciulica Badeaaaaaaa, aplauze va rog. A spus o chestie foarte inteligenta, mai rar se aude asa ceva, si anume, tot ce se intampla in Romania se intampla degeaba. Guvernantii fura degeaba, ca nu ii vede nimeni, Romania a intrat in UE degeaba, ca tot in copac am ramas, referendumul cu privire la votul uninominal se face evident degeaba, deoarece este consultativ, iar evident si eu, ca sa nu fiu mai cu mot, am vorbit degeaba pentru multe persoane, heh ... you win some, you lose some.
Ideea este ca romanul este caracterizat de un fatalism stravechi : "Asa a fost sa fie". Mai baieti, sunteti preistorici, destinul influenteaza mult viata viata oamenilor, dar si voi v-o puteti influenta. Faceti o paralela la saracul ciobanas din Miorita ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, ca drag imi era.
In concluzie, incercati sa va desprindeti de gloata romanilor ce fac lucruri degeaba, pentru ca pragmatismul te poate schimba, pe mine m-a schimbat ... pe alocuri, dar tot mai fac lucruri degeaba, ma rog ... nici macar eu nu-s perfect. :-)

Reteta romanului perfect

Nu e foarte greu sa fii roman, tot ce trebuie sa faci este sa detii ingredientele speciale, ca sa fii recunoscut pana si dupa miros, peste tot unde va duceti. Aceste ingrediente sunt : nesimtirea, ingratitudinea, orgoliul, proasta crestere, lipsa de bun simt, atitudine de superioritate, limbaj de cartier, iar ca actiuni, furtul, violul, bataia. Dupa amestecarea toturor acestor elemente, produsul se lasa la crescut intre 18 si 20 de ani. Semnele reusitei acestei inedite retete sunt : O gura spurcata, un tupeu iesit din comun si un personaj hidos.
In cazul aparitiei unui roman cu bun-simt, fara orgoliu, inversul celui enumerat mai sus, inseamna ca ati dat gres si ca atare veti fi pedepsit de inalta societate.
Nu raspundem pentru complicatiile ulterioare !
Data expirarii este inscrisa in cutia craniana pe partea interioara, asadar nu puteti sa o cititi, ne pare rau, greseala de fabricatie !