Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

sâmbătă, noiembrie 17, 2007

Piti ce ai facut ?

O faimoasa reclama suna cam asa : Suna-i si spune-le ca mai au timp sa egaleze. Asa si cu Romania. O Romanie vazuta cu sacii-n caruta, s-a deplasat intr-o capitala a Bulgariei total impotriva romanilor. Noi, fiind de vita nobila, cica asa ne laudam, fiind aroganti si super jucatori ce suntem, ne-am dus, am jucat si am luat bataie. Ceva in genul lui Caesar : Veni, vidi, vici ... cam aceasi constructie, si totusi raman la parerea mea, in ciuda unui comentariu total lipsit de coerenta al comentatorilor de la Televiziunea Nationala, ne-am facut de ras. Cei doi, ne alinau cu urmatoarea fraza : Suporterii nu trebuie sa fie suparati, Romania este la Euro ... Hai sa va transmit si eu ceva : Voi nu trebuie sa fiti destepti ca sa realizati ca suporterii asteapta ca fotbalistii romani sa joace fotbal chiar si dupa ce au sacii in caruta.
O infrangere penibila a unei Romanii cu grave afectiuni ...

Politichia

In padurea cu alune stateau trei pitici, Voiculescu, Geoana si Tariceanu, vine Basescu si zice : Waz`up bitchez ha ha ha gaozarilor ...
Cam asa este politica noastra, niste priculici care se joaca cu fraiele tarii, unei tari care ar fi trebuit sa aiba un cuvant de spus in Europa si in lume. Voiculescu, trecutul sau indoielnic sa-l numesc ma pune foarte serios pe ganduri. A creat un trust de presa destul de mare cu televiziuni, ziare si asa mai departe, Acum se da mare roman si nationalist. Ii acord o mare RRRRRRusinica Felix Motanule. Geoana ? Ei bine, Geoana, sau cel alintat sub numele de Mirciulica, a devenit presedinte al unui PSD cu osteoporoza, intr-o lupta cu un mai draga Iliescu, atat de binevoitor, incat as vrea sa-l expulzez in Kalahari. Deci, ce a fost Geoana si ce a ajuns .. A fost un ministru de externe, cotat foarte bine, apreciat de persoana mea si a ajuns sa fie o marioneta care cateodata mai scapa de sforile de care e legat si il mai ia gura pe dinainte, dar imediat e readus la tacere. Tariceanu ... actual prim-ministru al Romaniei, au existat 3 guverne sub Tariceanu, deci si el e de 3 X femeie ... politician cu prestanta, scolit in afara granitelor, ca si Geaona, fara relatii cu securitatea, dar a ajuns sa fie mana dreapta lui Patriciu, trist na ... Basescu, capitan de vas de cursa lunga, domilor gaozari, fantastica expresie a avut domnul presedinte, dar ... per total, e baiat bun, a invatat foarte multe de cand a fost primar al Bucurestiului, sincer, cu bune si cu rele, cu faptul chiar ca mai repede seamana cu cocosatul de la NotreDamme si nu trage a presedinte, imi place de el, ca mai da cu astia de pereti ici si colo.
Asadar, ca un faimos si genial personaj al lui Caragiale va spun : Aveti putintica rabdare stimabililor ...