Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

marți, noiembrie 13, 2007

Ce am fost si ce am ajuns ...

Azi, in drum spre o facultate ce ma surprinde din ce in ce mai mult, am dat peste un personaj straniu in statia de 311, un autobuz in care circula foarte multi oameni in varsta, care sunt stresanti, ca sa nu fiu mai acid in exprimare, in fine, sa revenim la misteriosul personaj, nu parea a fi fost aurolac, dar ... vorbea singur, si avea o cutie de chibrituri din care scoatea cateva chibrituri si le rupea meticulos ... Care era problema lui ... ? Nu voi afla niciodata ... In statia de 311, de la Rosetti, dau peste niste urantugani, disperati sa prinda un scaun ... oh Doamne, trebuie sa cumpar niste banane data viitoare ... La facultate, dau peste cateva specimene rare de maimute ramase in stadiul cel mai scazut de formare, dar sunt de treaba, pacat ca mersul, stilul lor de a fi si limbajul sunt de-a dreptul hilare.
In fine, o mica parte dintr-o populatie a Romaniei care a devenit o populatie europeana ... Huh ... si ma gandeam, daca noi ne comportam ca europenii si suntem civilizati, nemtii sunt extraterestii ?