Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

miercuri, noiembrie 07, 2007

O rusine de nedescris


Steaua - Sevilla, un alt meci de duzina, doar ca sa zicem ca ne-am prezentat la meci ... nimic spectaculos, niciun fel de realizare ... mie unul mi se pare trist ca sa nu zic mai mult. Bre Gigi, ce faci cu echipa ? Faci tu "pac - pac" in stanga si in dreapta, dar tot un cioban ai ramas ... dai cu banu`, dar tot incult esti, sincer, mi-e rusine ca esti conational cu mine.
Sa-l acuzam pe Lacatus ? Eu unul nu o voi face ... Sa acuzam totusi incompetenta jucatorilor ? Cu asta sunt de acord ... este inacceptabil ... de asemenea, un comentariu sclipitor pe ProTv ... ceva de genul : " Hmm ... ne-am luat doar doua "boabe" am scapat usor, fata de Slavia ... " . Bravo mai baieti, sunteti la fel de penibili ca jocul Stelei.
Suporterii au scandat : " Nu va pasa de noi !" Chiar n-au dreptate ? 12.000 de suflete, au venit la meci, au indurat frigul si ploaia pentru a sustine echipa si au primit cea mai buna "satisfactie" , echipa nu a jucat aproape nimic ... iar ca de obicei Surdu a jucat, cam cu se comporta o gaina dupa ce ii tai capul ... omul echipei ? Evident Zapata ... baieti, alergati si voi mai cu talent, ca de asta aveti salariile alea gigantice pentru ce nu jucati de fapt ...

Probabilitatea de a ...

Un prieten mi-a vorbit de curand ... de probabilitati, ma rog ... subiectul nu trebuie sa-l stiti toti, insa abordarea lui a parut interesanta si atractiva, astfel m-am gandit la niste intrebari ...
Care este probabilitatea ca Steaua sa castige cu Sevilla ? Care este probabilitatea ca Becali sa fie ales europarlamentar ? ( Doamne fereste ! ) Care este probabilitatea ca romanii sa fie civilizati, majoritatea din ei ? ( Sper sa o vad si p-asta ) Care e probabilitatea ca pustii din ziua de azi sa fie mai interesati de viata ? ( Haha, ce ma tin de glume ) Care este probabilitatea ca Romania sa castige Euro ? ( Iar sunt glumet ) Care este probabilitatea ca toti cei care intra pe blogul acesta sa-l si inteleaga ? Care este probabilitatea ca voi sa stiti raspunsurile la toate intrebarile astea ? :-p Interesant nu ?

Oare ?

Oare de ce se plang romanii ? Ce-i cu voi oameni buni, n-aveti salarii indeajuns incat sa va platiti intretinerea si sa va efectuati toate cheltuilelile aferente intretinerii unei case ? Sunteti scarbiti de mizeria si dezordinea din jurul blocului, sau casei ? Conditiile la scoala sunt mizerabile ? Sunteti "ciorditi" pe strada, injurati in fata blocului, sau oriunde ? Eh ... e tocmai bine, inseamna ca traiti in Romania. Un loc Paradis, transformat in Purgatoriu ... E o treaba ciudata, a fi roman cred ca e cel mai greu ... bataia de joc este dusa la extrem, scarba pentru anumite persoane, deja depaseste limita extremului, cat despre briliantii nostrii conducatori ... pot sa ma abtin, ca sa nu devin "violent" in limbaj.
Ieri, pe strada mi-a venit o idee de articol ... suna in felul urmator : Se zice ca cu timpul imbatranesti, nu intineresti. Eh, am gasit solutia pentru intinerirea sufletului ( sa nu credeti ca sunt ca laboratorele Garnier, pentru reducerea ridurilor si un ten mai lucios si fin ... ) si rezolvarea ar suna cam in felul acesta - Nu mai tanjiti la ce nu aveti, nu huliti pentru ca nu aveti niste lucruri, tineti-le pe langa voi, acele lucruri care le pretuiti, apreciati tot ce aveti, strangeti in brate persoana iubita si nu-i dati drumul, ca se zice ca o data iti apare in viata aleasa, depinde de tine daca o sa tii sau nu langa tine ... Povesti oare ? Think about it ... Don`t be sad ... Shreck was ugly too ... :-)