Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

miercuri, noiembrie 14, 2007

Europarlamentare : Reloaded

Iata ca Europarlamentarele se intorc in ale mele scrieri. Ieri, aseara mai degraba, o noua emisiune, dezabatere dedicata acestei teme. Facand curatenie prin casa, am auzit o voce minunata, cu un timbru fantastic si care vorbea frumos ... huh ... cine sa fie ? Ma duc si il vad, era un tip cu zambet mai de cal de basm, dar prezentabil per total, doar sa nu zambeasca, insa ce m-a impresionat era faptul ca stia sa vorbeasca, atat in romana cat si in engleza !!! Am zis WOW, vorbeam cu cei din casa, il votez, doar ca a stiut sa vorbeasca, alta surpriza, ma interesez, aflu ca e de la PNTCD, un partid de mult apus dupa disparitia mult regretatului Ion Ratiu, Dumnezeu sa-l odihneasca, acum e condus de incompetenti, situatie in care se regasesc majoritatea partidelor. Sa vedem ... un candidat al unui partid ca PNTCD-ul, un partid istoric de prima mana, initial, acum a ajuns de a 5-a mana cred, a ajuns sa aiba un candidat civilizat, iar marile partide PSD, PD si PNL, au numai priculici ... pana si un maghiar, rarait, care vorbeste greu romana, vorbeste mai bine engleza ca voi ... De asemenea, am mai sesizat un personaj aparte, membru al PIN, care a venit la aceasta dezbatere in tricou, acesta fiind imprimat cu un mesaj : Spuneti NU politicienilor expirati. Daca am gresit putin, scuzele mele. :-) Era cu gura mare, semanand foarte bine cu al ei vicepresedinte doamna Lavinia Sandru, care poate ca mai spune si lucruri adevarate, dar cand o vezi ca mai are putine si te ia la bataie, iti vine sa muti mai degraba pe OtV ...
Concluzie ? Politica romaneasca mie unul imi demonstreaza inca o data ca este in copac, ca si restul Romaniei, am ramas la stadiul de protozoare. Si ca sa nu omit, va zic de pe acum, decat sa votati niste marionete sa le numesc cel putin inadecvate pentru o asemenea functie, mai bine nu mai votati ... ca va faceti rau si ne faceti si celorlalti. Cu multa stima si respect, ma duc sa lucrez alaturi de urs si marmota la o noua combinatie pentru Milka ... Sa ne auzim cu bine. :-)