Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

vineri, noiembrie 09, 2007

Ingratitudinea

Romanul, cel mai pervers personaj, nu in sens sexual, ci in sens de rautate. Romanului ii este greu sa fie civilizat, sa zica multumesc, imi cer scuze, romanul e orgolios, romanul e nesimtit, romanul este snob, dar romanul este inventiv ... a dracu inventivitate, gasim noi feluri de a fura, de a copia, de a face numai lucruri marete, insa ... ceva bun, pentru noi insine facem ? Oare .... totul este doar un misto ?
Nimic nu e la misto ... uitati-va pe strada, nu va jucati cu viata voastra sau cu a altora ... pentru ca nu sunteti Dumnezeu, nu fiti ingrati pentru ca veti pierde ...
Iubiti persoana de langa voi, ca sa fiti niste romani fericiti ... ca restul, sunt o adunatura de oi manate de o singur expresie : Aim from rumenia ...

Familia romanului - romanul familist ?

Imi imaginez multe casnicii decurgand in genul Familiei Bundy ... ajunge barbatul acasa ... nici nu-si mai pupa nevasta, sau acolo un pupic scarbit, de ochii copiilor poate, se aseaza la televizor, se cracaneaza si se uita probabil la un meci. Femeia evident deranjata de treaba asta ... se duce la altul ... Pai sa vedem ? Cine e de vina ...
Femeia e nemultumita, barbatul e nepasator ... => divort ? Sau o simpla casnicie de paravan ? Daca stau sa ma gandesc mai bine, in multe relatii, e vina amandurora pentru despartiri, in altele e ba vina femeii, ba a barbatului ... si totusi, femeile sunt reci, barbatii sunt tampiti ... combinatia perfecta ?
Gen un dialog ce suna cam in felul urmator, cand vine acasa barbatul : - Unde ai fost draga ? - Pai draga mea ... (sughita) ... vezi tu ... stai asa ca nu imi gasesc cuvintele, m-am emotionat ca te-am vazut ... asa sa revin ( sughita ) ... deci am plecat de la muncaaaa si baietii, ii stii tu, tare de treaba sunt ... au zis sa mergem si noi sa bem acolo ... o bericioaica, una mica ... si jur, ca mai mult de 6 n-am baut ... Urmarea ? Femeia : Esti un porc, nesimtit, te-ai imbatat de nici nu mai stii sa vorbesti, eu iti fac de mancare si tu vii beat ? Barbatul : (Sughita ) Dar stii ca te iubesc nu ?
Morala ? Nu beti ca porcii barbatii, femeile mai lasati de la voi, si pentru ambele sexe, ORGOLIUL DAUNEAZA GRAV UNEI RELATII !