Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

sâmbătă, noiembrie 03, 2007

To be or not to be ... stupid ?

Ia uitati-va in jur si spuneti-mi ce vedeti, in fiecare zi, pe strada, in mijloacele de transport in comun, din masinile personale, alea de fite, sau doar masina romanului, mai nou Logan ...
Multi romani sunt mai rau ca un personaj creat de I.L.Caragiale si anume cetateanul turmentat, sunt beti intr-o lume mahmura, pana si viata lor e lipsita de interes.
Ascult si eu Parazitii ca totul omul, multe lucruri adevarate expun baietii aia acolo, si ma gandeam ... nume Parazitii, ocupatie muzica, dar totusi nu-s tocmai niste paraziti, pentru ca spun ce-i doare, ce-i enerveaza, ce-i deranjeaza. Jos cenzura ... interesanta sintagma, folosita in perioada comunista, reluata de curand de ei. Inchidem gura cui nu ne convine, noua sa ne fie bine.
Ma uit pe strada, sau peste tot pe unde ma aflu, vad oameni fericiti, ma rog ... pentru unii fericirea se raporteaza la cat de crita esti, pentru copii, ca joaca counter strike, pentru fete, ca Jose Armando, nu a inselat-o pe Argentina si in plus si-au luat si o pereche noua de pantofi, pe barbati ... eh ... pe barbati in marea majoritatea fericirea le este caracterizata de 1 bere, sau mai multe si de fotbal, cat despre femei ... la femei e mai complicat, mai trebuie sa studiez mult femeile ca stiu ce le face fericite, dar stiu ce o face pe prietena mea fericita, dar asta nu va spun. :-p
Multi dintre romani se regasesc super in tipicul Familia Bundy, paradoxal sau nu ... romanul se poate compara cu americanul ... scarbit de aceasi zi plina de oboseala si stres ... ajunge acasa, da peste nevasta-sa, nici nu o mai pupa, ia o bere, se aseaza in fotoliu sau pe canapea si se "tembelizeaza" ( daca mi-ati inteles aluzia ).
Asadar ... va intreb ... to be or not to be stupid ? Ca eu sincer ma regasesc in partea " not to be stupid ". Voi ce alegeti ?:-)

Is Romania my country ?

Tudor Chirila, in timpul cand era la Vama Veche, a interpretat o piesa care se intitula " Romania is my country ". Oare cati dintre romani sunt mandrii ca sunt romani si ca traiesc in Romania ? Oare ... 5% ... ma va tot macina ideea asta, lamuriti-ma va rog, elucidati-mi misterul!