Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

miercuri, noiembrie 21, 2007

Incompetenta sau doar dezinteresul ?

Parca totul e o gluma proasta, ma lovesc cam de aceleasi idei in fiecare zi, dar parca toate-s vechi si noua toate. Azi am avut o discutie despre o posibila schimbare a clasei politice si am ajuns la o concluzie, spre care bateam de mult, nu avem cu cine sa-i inlocuim pe paduchii astia de parlamentari.
Am observat ca sunt doua clase de personaje in Romania : prima este dezinteresata deoarece este scarbita de situatia actuala din Romania, de saracie, de o politica execrabila, conditii mizere, educatie la pamant etc, iar cealalta categorie este alcatuita din ceea ce mie imi place sa numesc "populatia de baza" adica cu alte cuvinte, multi dar prosti, aceste personaje neputand judeca cum e mai bine, cum ar trebui sa procedeze etc, iau decizii ca de exemplu votarea lui Becali, sau sa ne uitam la Dan Diaconescu in Direct, etc, intelegeti voi.
Politicienii sunt buni de pusi la uscat, vedetele sunt bune de impaiat, iar tineretul Romaniei e bun de ... hmm ... aruncat.
Asadar, cu toata caldura, va urez un Bun Venit in RBR ( Republica Bananiera Romania ). Sa aveti o sedere cat mai nenorocita si plina de belele va uram. In cazul trairii unor momente placuta in Romania, va rugam contactati-ne de urgenta deoarece s-a produs o defectiune. Simptomele sunt severe : laudarea Romaniei si a romanilor, invatarea catorva cuvinte in limba romana si nu a injuraturilor, intoarcerea in Romania cu alte dati.

Niciun comentariu: