Atentie : Acest blog creaza dependenta ! Pentru a evita complicatiile ulterioare, continuati sa-l vizitati. In cazul aparitiei simptomelor ce creaza sentimente de scarba si dreptate, continuati sa-l cititi.

joi, noiembrie 22, 2007

Oare doar toleranta ?


Iata ca situatia romanilor din Italia revine in articolele mele. De curand, actualul presedinte italian Giorgio Napolitano a afirmat ca : "Nu as accepta niciodata expulzarea a 200.000 de romani", suma avansata de presa italiana. O declaratie care are ca efect ce anume ? Ideea ca Napolitano este tolerant si da dovada de o intelepciune indispensabila in astfel de momente, sau este doar o miscare diplomatico-economica ? In orice caz, a mai afirmat ca : " Romanii sunt indispensabili economiei italiene ", oricum ar fi aceste declaratii ale lui Napolitano au avut cu siguranta efectul scontat, cu siguranta se doreste atat linistea, cat si ca romanii sa nu plece din Italia. De ce ? Sunt o forta de munca serioasa, puternica si ieftina. Indeajuns de simplu nu ?
Toleranta e cuvantul de ordine in aceste zile, s-a apelat la guvernele tarilor ca politica pe care o duc sa vina in sprijinul acestui principiu al tolerantei.
Si oare, se va intampla asa ?


Niciun comentariu: